دسترسی به غذای سالم و سرو اصولی آن در محیط کار از ضروریات جامعه امروز است که این امر کارایی کارکنان را تا حدود زیادی بالا برده و از این راه می توان سلامت تغذیه کارکنان را کنترل نمود .
تعدادی از متخصصین زبده و با تجربه در زمینه صنعت هتل داری و کیترینگ با تکیه بر تجربیات خود که حاصل سالها تلاش در زمینه راهبری هتل ها، رستوران ها، تالار های پذیرایی و تولید و توزیع غذای سالم در مراکز بزرگ صنعتی، تجاری، درمانی، محل های اقامتی و مراسم مختلف می باشد، با همکاری تیم علمی متشکل از متخصصین علوم تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت، مصرف غذای سالم در محیط کار را نهادینه کرده و با این باور (عدم امکان طبخ غذای سالم در حجم وسیع) به مقابله پرداخته و با ارائه نمونه های علمی و عملی که سالها در پی شکل گیری آن بوده اند این امر را به اثبات رساندند که « غذای سالم و عاری از هرگونه مواد مضر، برای سلامتی، که از مواد اولیه مرغوب و تازه تهیه و با روشهای صحیح طبخ و سرو می گردد، نه تنها امکان پذیر است بلکه این حق هر انسانی است است که از چنین خدماتی بهره مند گردد»
این شرکت با به کار گیری علوم روز تغذیه، صنایع غذائی، هتل داری و بهره گیری از متخصصین این علوم، پیشرو در ارائه طرحها، و روشهای جدید طبخ و سرو غذا، مانند ارائه بوفه سلامت (سرو انواع سبزیجات پخته و خام به همراه غذا)، ارائه نوشیدنیهای سالم و بیش از 200 نوع غذای مختلف در محیط کار می باشد.
طی آمارهای به دست آمده در مراکزی که سرو سالادبار توسط این شرکت اجراء شده است، در بلند مدت مصرف غذاهای حجیم بطور چشم گیری کاهش یافته که این امر علاوه بر کمک به سلامت تغذیه و فرهنگ سازی در زمینه مصرف غذای سالم، صرفه اقتصادی را نیز برای خریداران غذا در پی داشته است.